Mesaj Sayısı : 299 Tecrübe Puanı : 39709 Rep Puanı : 2000 Kayıt tarihi : 16/09/09 Nerden : LAS VEGAS
Konu: Gta 4 Süper Grafik Fps Artırıcı C.tesi Eyl. 19, 2009 8:35 pm
Arkadaşlar gta 4 için High Quality Texture+ v1 adlı yama
ilk başta tereddüt ederek indirdim fakat çok iyi sonuçlar aldım önceleri 40 -42 fps üzerine çıkamıyordum... şu anda benckmark sonuçlarında full ayarlarda 48 ortalama alıyorum....arabaların kenarlarında ki çizgiler düzeldi ..çok iyi oldu
İndirdiğiniz dosyayı buraya atın
C: \Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\PC\data\cdimages
Link : http://rapidshare.com/files/18071257...y_Texture_.rar Arkadaşlar birde " C: \Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\PC\data\cdimages " içindeki " gtxd.img " adlı dosyayının yedeğini almayı unutmayın....
yeni denediğim bir şeyi daha söylemek istiyorum......oyunun kurulu olduğu yere commandline adlı bir dosya kaydedeceğiz (bu dosyayı not defteri ile açacağız).......sonra içine şu satırları ekliyeceğiz...
-norestriction -novblank
sonra verdiğim yamayı yüklüyoruz....yüklenmiş ise bu işlemi sonradan da yapabiliriz.... oyuna giriyoruz....OYUNDA Kİ GRAFİK AYARLARINA DİKKAT EDELİM ....YUKARDAKİ TEXTURE VE ALTINDA Kİ SEÇENEKTEN HİGH VE HİGHEST SEÇENEĞİNİ SEÇİYORUZ.....DRAW DİSTANCE Yİ 100 YAPIYORUZ DİĞERLERİNİ EN DÜŞÜK AYARA GETİRİYORUZ......bu kadar basit ......bu şekilde artı +++++ 2-3 fps daha artış sağlamış oluyoruz grafik te bozulma felan olmuyor daha güzel oluyor